Seizoen 16

Voorjaar 2021

 
 
 
 
 
 
 

Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Beeldend kunstenares Marry Ranzijn uit Bergen maakt figuratieve beelden in brons. Voor Marry is de mens, in al zijn aspecten en emoties, de voortdurende bron van inspiratie.

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com . De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Natuur is de grootste inspiratiebron voor keramiste Odette Frijters van Atelier Odette in Leiden. Ze vervaardigt voorwerpen uit steengoed-klei of porselein.

Toe aan een nieuwe look? Dan ben je bij kapsalon en nagelsalon Brand New in Oud Gastel aan het juiste adres.

In zijn atelier in Leiden maakt Bob Tomanovic inspirerende kunstwerken.

Ben je op zoek naar een gave elektrisch voertuig voor je kinderen? Dan kun je terecht bij E-funn dat gespecialiseerd is in elektrische voertuigen. In de nieuwe showroom in Chaam vind je auto’s, quads en nog veel meer!

Schilderen is een avontuur voor Bianca Lever. Ze schildert op groot formaat met hart en ziel, en altijd levende wezens.

Veilig, snel en effectief stralend witte tanden! De whitening strips en de Whitening Pen van HolySmile zorgen voor een goed resultaat.

Selene is een hedendaagse abstracte kunstenares uit Duitsland. Werken van Selene’s Art in Veldhoven illustreert een dynamisch conflict tussen de volgorde van symmetrie en de creatieve aard van chaos.
Creatief aan de slag! Dat doe je met de producten van CreaPoint.  Creatieve producten en workshops. Van Diamond Painting tot haken en breien, en nog veel meer! Je bestelt de producten gemakkelijk online.
 
De passie van rock en roll muzikant Erik Neimeijer is schilderen. Hij heeft zijn eigen unieke stijl ontwikkeld. Zijn werken zijn onder andere te zien in zijn galerie Sunny Side Art Shop in het centrum van Nijverdal.
 
Zaterdag 10 april 17.00 uur RTL 4

Herhaling zondag 11 april  15.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!

 
 
 
 
 
 
 
 
Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 
 
Bij Woonmall Villa ArenA in Amsterdam vind je de meest inspirerende woonwinkels. Laat je inspireren door de nieuwste woonstijlen met altijd de mooiste keuze.  Er zijn meer dan 50 woonwinkels onder 1 dak! De woonmall is goed bereikbaar en je kunt er makkelijk parkeren. 
 
Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com . De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!
 
PaperArtist Conny Lahnstein is altijd bijzonder gefascineerd geweest door papier, en knip-/snijkunst in het bijzonder.  Haar driedimensionale werken spreken tot veler verbeelding. 
 
Bike Store Hesselink in het centrum van Neede is een allround fietswinkel met eigen werkplaats. Ze zijn sterk in elk merk! Naast een ruim aanbod fietsen en e-bikes kunnen ze ook je eigen fiets ombouwen tot e-bike! 
 
Kenmerkend aan het werk van Kunstenaar Sietse Goverts is het kleurgebruik, gelaagd, doorwerkt met een huid vol spannende structuren. Lyrische en abstracte ‘landschappen’ komen en gaan, met het licht als een lokroep naar andere sferen.
 
Hordijks Versmarkt in het centrum van Helmond is specialist in groenten en fruit met dagverse salades, themaweken, verse sappen en smoothies, dagverse maaltijdsalades en diverse maaltijden. In de toekomst openen ze meer filialen. 
 
In de kleine maar gezellige salon van Friendly Hairdesign in Nijmegen voel je je meteen thuis. Zowel dames als heren kunnen er terecht voor verschillende behandelingen.
 
Als klein meisje was kunstenares Vincent Geels al erg geïnspireerd  door lijnen. Door goed toegepast kleurperspectief transformeren haar creaties tot boeiende en inspirerende werken. 
 
Schilderen geeft kunstenaar Mo Tuncay rust en vrijheid. Hij heeft veel geëxperimenteerd en in verschillende stijlen geschilderd. Inmiddels heeft hij zichzelf vijf verschillende abstracte stijlen eigen gemaakt. 
 
Gemeente Sankt Vith in België ligt tussen de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel. De prachtige bosrijke, groene heuvelachtige omgeving leent zich uitstekend voor fiest- en wandeltochten. De gemeente kent een rijke historie en je kunt er heerlijk eten en drinken in de talrijke befaamde restaurants. 
 
Bij Bed&Bike Berliner Hof in Sankt Vith voelt iedereen zich thuis. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving en beschikt over luxe stijlvol ingerichte een- of tweepersoonskamers. 
 
Schilderen is voor Beeldend kunstenares Joke Vingerhoed pure emotie. Als kind wilde ze altijd al tekenen en schilderen en nu maakt ze haar droom waar. Ze maakt moderne abstracte schilderijen van bloemen, landschappen en zeegezichten. 
 
       Zaterdag 17 april 17.00 uur RTL 4 Herhaling zondag 18 april 15.00 uur RTL 4 en opRTLXL.NL
 
 
 
 
 
 
 
 

Elke week geven we je inspirerende tips en bezoeken we de leukste plekken in binnen- en buitenland! 

Bij Art Partout, Academie voor Realistische Schilderkunst leer je op praktische wijze realistisch schilderen volgens traditionele technieken.

bij MACE Beauty in Barendrecht ervaar je de ultieme beauty beleving met persoonlijke aandacht voor je gehele welzijn. Ze bedienen je op alle gebieden van Beauty en Wellness.

Kunstenares Janny Veninga van JAYVEN Art houdt zich bezig met het creëren van schoonheid.

Voor heel je uiterlijk kun je terecht bij Beauty Moments in Eindhoven. Het goedopgeleide, leergierige en enthousiaste team staat voor al je wensen klaar.

Als schilder en beeldhouwer vindt Aukje Greydanus het heerlijk zich te verliezen in allerlei materialen en zich de techniek eigen te maken die materialen om te zetten in beelden.

Bij Beautysalon Jeltje in Damwâld kom je helemaal tot jezelf. Met een breed scala aan behandelingen weten ze precies hoe ze je huid moeten verzorgen.

De kleuren en het lichtspel van de zee zijn belangrijke elementen voor schilderijen van Jacqueline Comello van Comello Art. Wil je zelf schilderen? Dat kan met de Comello Schilderacademie.

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Verwondering is de kern van de werken van Noëlle van der Hagen. Met haar Enchanting Textile Art experimenteert ze voortdurend met nieuwe mogelijkheden.

Bij Tourmaline Hair in Waalre laat je je haar behandelen door een team van de beste top kappers.  Het team is professioneel, stijlvol en trendy.

Kunstenares Jinke Weerman schildert voornamelijk abstract. Haar schilderijen ontstaan spontaan op het doek.

Bij Fashion and mory by Demi shop jij de laatste fashion trends, perfecte basics en mooie accessoires om je outfit helemaal compleet te maken!

 Zaterdag 24 april 17.00 uur RTL 4

Herhaling zondag 25 april  15.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!